trainen

trainenBureau Kriel is gespecialiseerd in het geven van Microsoft Office trainingen voor de pakketten Word, Excel, Outlook en PowerPoint. Ook diverse trainingen voor en op de Mac zijn mogelijk. Het doel van de trainingen is om de cursisten efficiënter met de pakketten te laten werken, zodat de kwaliteit van hun werk verbetert. Sleutelwoorden bij de trainingen zijn plezier en aandacht voor de getrainde(n).
Trainingen worden voor elke organisatie op maat gemaakt. Bureau Kriel traint zowel individueel als in groepen (maximaal tot 8 personen), in de avonduren of overdag en op locatie dan wel in company.

Uitgangspunt voor de trainingen is dat de cursisten zelf bezig zijn tijdens de gegeven trainingen met op de praktijk afgestemde opdrachten. Organisaties kunnen er voor kiezen om de oefenstof van de training zelf te bepalen, maar het is ook mogelijk dat Bureau Kriel een inventarisatie maakt in opdracht van de organisatie.

Ook andere computertrainingen kunnen op aanvraag worden gegeven. Klik hier voor aanvraag voor de gewenste training en voor de workshop die op dit moment staat gepland.

gerealiseerde opdrachten