coachen

Coachen van mensen (ook lifestyle coachen) is de sleutel tot het verbeteren van prestaties. Het beste uit mensen halen is voor Bureau Kriel de uitdaging. Klik voor meer uitgebreide informatie over coaching op: http://www.anitabeechenocoaching.nl

coach hockey
Het coachen en trainen van verschillende prestatieteams. Ervaring met jeugd prestatieteams voor zowel jongens als meisjes (Huizer Hockey Club, Hilversumsche Mixed Hockey Club, Schaerweijde, Wageningen, Laren Mixed Hockeyclub). Ervaring bij senioren dames en heren bij de volgende verenigingen: Huizer Hockey Club, Hilversumsche Mixed Hockey Club, Schaerweijde, Wageningen, Amersfoort, Hudito en Houten. Deze teams speelden op verschillende niveaus: 1e klasse, Overgangsklasse en Hoofdklasse. De focus bij het coachen en trainen ligt op het presterend leren en tegelijkertijd plezier maken en plezier hebben. Centraal staat de ontwikkeling van zowel de individuele speler als het team.

artikel coachen / coachingsblad
Voor het blad “Tijdschrift voor Coaching” schreef Anita Beecheno een artikel waarin haar coachervaring en kennis van hockey gebundeld werden. In het artikel beschrijft zij de reis van het Japanse mannenteam op hun route naar de Olympische Spelen van 2020 (ondertussen 2021).